2009. július 8., szerda

Fogszabályzó

Marci megkapta a fogszabályzóját :)

Egyenlőre kivehetős, mert még sok foga nem jött ki, háromhavonta ellenőrizni fogják, hogy halad a dolog.

Marci tisztára rosszul van, mert alig tud vele beszélni :)))

Azt találta ki, fotózzuk le most a fogait és utána minden hónapban, hogy lássuk, valóban javul-e.

Úgyhogy nyüstölöm, hordja, mert én anno ráúltem, eltörött, aztán annyiban maradt a dolog...

9 megjegyzés:

másikbarbi írta...

Nekem is volt, el is cseszték vele a fogamat rendesen. :( Nem a fogszabályzó volt a hibás, hanem az orvos nem értett hozzá. :(

Boszi írta...

Bakker! Ez komoly? Pedig nem is látszik!
Hogy cseszték el, ha nem titok?

Boszi írta...

Ja, és nem mellesleg MELYIK doki volt?

másikbarbi írta...

Nyugi, ti nem futtok bele, mert ózdi. :)

Az volt, hogy a szemfogam fölé nőtt egy másik, "felesleges". Nos, ő kitalálta, hogy nem a pluszt húzza ki, hanem a szemfogamat (asszem, volt rajta egy picike, szabad szemmel még nem látható lyuk). Szóval kikapta a szabályosat, és közölte, hogy az újonnan kinőttet pedig leszabályozza a többihez. Amiből az lett, hogy a többit húzta ki ahhoz, nem azt az egyet a többihez. Az eredmény az, hogy az első felső 6 fogam kicsit kijjebb van húzva, vagy szabályozva, szóval picit olyan rubintrékásan áll. :S A hátsók viszont nem voltak olyan alkalmazkodók, így azok nem jöttek előrébb. Tehát néha olyan, mintha felül meglenne az első hat fogam, hátul meg semmi. Ja, és a harapásom sem szimmetrikus azóta, ha megpróbálom összezárni, kb. egy centivel előrébb van a felső fogsorom mint az alsó. Brrrrr... utálom!

Boszi írta...

Jé, de komoly! Észre sem venni így képeken. Azért ez szerencse. Azért ez szarvashiba volt a dokitól!

másikbarbi írta...

Amúgy csak engem zavar, mások szerint nem gáz. :) De tudod, az ember magán mindig jobban észreveszi a hibákat. :)

Iwiw helyett most itt írok inkább.

Anna belelépett ma egy méhecskébe. :( Ugye ha nyár és játszótér, akkor mezítlábazás van, és persze ha tízszer adom rá a szandit, tizenegyedjére is leveszi... Szóval látom, hogy összecsuklik, meg hogy kiáll a lábából valami tüske.. persze kiabált, hogy szúr. Akkor vette észre a többi anyuka a haldokló méhecskét. :( Kioperáltuk a talpából a fullánkot, itattam vele kalciumot - egy óra múlva már a másik talpát mutogatta - el is felejtette, hogy melyikkel lépett bele. :)

Boszi írta...

Hát ezt nem hiszem el Barbi!
Pár napja voltunk Balcsin, Siófokon van olyan gyerekdagonyázós -homokozós partrész, Peti ott pacsált és ő is belelépett egy méhecskébe! Neki is kiállt a fullánk, kiszedtem, aztán leült hüppögni az ölembe. Majd le akartam tenni, Zé rámszólt, hogy "ne tedd már le, most csípte meg egy méhecske!" Énmeg intettem, hogy kíváncsi vagyok, fáj-e neki, ha rálép. Na letettem és rohant tovább sarazni :)))

másikbarbi írta...

Aztaaaaaa! :D Hát ezt már én sem hiszem el! :))))) Ezek ketten olyanok, mint az ikrek, mindig megérzik a másikat. :D
Jó nektek, hogy voltatok a Balcsin. Innen olyan messze van, hogy csak komplett nyaralásként lehet beiktatni, kiruccanásként nem. Nyaralásra meg nem telik. :( Na, majd jövőre egyeztetünk. ;)

Boszi írta...

Nekünk kb. másfél óra...Mi is csak azért megyünk, mert céges az autó, na meg az üzemanyag is belé ;)