2009. február 13., péntek

Alakul a Dolog! :)

Kedves ismerőseink már biztos hallottak Martinról és Tináról.... Tehát nekik nem kell magyarázkodni :) Egyik nap még semmi, sőt, nem sok jóval kecsegtető jelek, aztán ma meg ezzel a medállal jött haza. Tinától kapta. Másik fele is van ám (de nem nálunk)! Lehet hogy ez még semmit nem jelent, de én mint nő, hajlamos lennék beleszőni ezt-azt :) Én megmondtam már neki. Egy nőnél a "nem" nem mindig jelent nemet, a talán meg szinte már igen. Sose higgyen egy nő szavának, inkább nézzen jó mélyen a szemébe, ott van a válasz :) Szombaton moziba mennek. Ugyan nem kettesben, ott lesz Zsófi is (Marcikám, már most odáig vannak érted a nők, mi lesz később?!?!) Ez már jelent valamit, nem?

8 megjegyzés:

Csigus írta...

Egyértelműen jelent valamit! :o)

másikbarbi írta...

Jessssz! :D

Jelent valamit - kiv., ha a kislány olyan gonosz, mint én voltam. De olyan tuti nincs még egy. ;)

Jajj, lelki szemeimmel látom, amint tíz év múlva Petya tér haza egy félbetört szívecskével - amit remélhetőleg Annától fog kapni. :D

Boszi írta...

Barbi, azért remélem, hogy Anna csak feleannyira lesz gonosz, mint Te voltál!:D De csak addig fog Anna gonoszkodni, míg Peti elő nem ránja...amit elő szoktak a pasik :DDD (most nem a pénztárcára gondolok :))

Csigus írta...

Hé, nem ér! Nekem fiaim vannak, így kimaradok a "nagy összeboronágatásból" Jó csaj ez az Anna? Mert akkor lehet, hogy "minket" is érdekelne. Bár, Petya "előreránthatójával" nem tudunk versenyezni. :o)

Boszi írta...

Hehe :) Drága, még egyáltalán nem biztos, hogy kimaradsz bármiből is :))) Mert hát mi indíthatjuk bármerre a gyerekeinket, ki tudja, hol kötnek ki.. Lehet, hogy Matyinak rántja majd elő, vagy fordítva. Végülis, mi van abban, ha valaki MÁS? :DDDD

Boszi írta...

Ja, Anna nagyon jó csaj :) Gyönyörű mandula szemek, hófehér bőr, sötét haj, tisztára mint Hófehérke :))

Csigus írta...

Juj! Micsoda ötlet! :o)
Remélem, hogy nem lesz más. Bár, Te is más vagy, te sem vagy más! ;o)

Hófehérke jöhet, gonosz mostoha nélkül, természetesen. ;o)

Boszi írta...

:DDD Ez tök jó!